Parel onderscheiding voor ScheidingsATLAS

Met trots maken we bekend dat ScheidingsATLAS op vrijdag 10 september 2021, de Dag van de Scheiding, onderscheiden is met een ZonMw Parel. “ZonMw is de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis – om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren.[Bron: ZonMw.nl]

ZonMw financierde de ontwikkeling van en het onderzoek naar ScheidingsATLAS (klik hier voor informatie over het project).

Bijzonder goede projecten met grote maatschappelijk impact kunnen door ZonMw extra in het zonnetje gezet worden met een ZonMw Parel. Zo ontving Onderzoeker Mariska Klein Velderman van TNO in 2013 de ZonMw Parel voor het Dappere Dino’s ontwikkel- en onderzoeksproject. Nu had ScheidingsATLAS deze eer.

Directeur van ZonMw, Veronique Timmerhuis, reikte de prijs uit tijdens het live Inspiratiecafé Scheiding van het Kenniscentrum Kind en Scheiding.

Meer weten?

Lees het Parelbericht hier.

Er is ook een parel-video gemaakt met achtergronden van ScheidingsATLAS en ervaringen van een deelnemende ouder. Bekijk hem hier.

Lees je liever alle informatie uit ScheidingsATLAS na in het boek ‘ScheidingsATLAS: wegwijzer voor ouders’? Leen het in de bibliotheek, of schaf het aan in de boekhandel of via de uitgever (klik hier).

Voor deelname aan de online training, meld je aan via tno.nl/atlas of kies de module in de catalogus van Minddistrict.

En wil je ouders in jouw regio of gemeente ook begeleiden met deze onderscheiden groepstraining? Neem dan deel aan de opleiding tot groepstrainer. Er zijn nog enkele plaatsen in oktober (www.tno.nl/scheidingsatlas-oktober) en december (www.tno.nl/scheidingsatlas-december).

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Locatie

TNO Leiden, Sylviusweg

Postadres 
Postbus 3005
2301 DA Leiden

Stuur ons een bericht
We helpen je graag

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

© 2020 - 2024 Dino’s, Schildpadden en ATLAS | Cookiebeleid