Startkwalificering Stoere Schildpadden

De kwalificering tot Stoere Schildpadden-trainer bestaat uit twee keer een halve dag. De eerste halve dag vormt de basisopleiding waarmee de trainer een startkwalificatie krijgt. Dit dagdeel bestaat uit 5 blokken.

In deze blokken worden de theoretische basisprincipes achter Stoere Schildpadden besproken, is er aandacht voor de specifieke leeftijdsgroep 4-6 jaar, wordt er geoefend met de uitvoering van het programma en met handpop Sam. Ook is er een blok betreffende praktische zaken.

Met de startkwalificatie kan een trainer een eerste Stoere Schildpadden-groep beginnen.   

Tijdens de uitvoering van de eerste groep heeft elke trainer recht op eenmalige telefonische coaching (30 minuten). Tijdens de coaching is er aandacht voor het leertraject en de leerdoelen van de trainer. Waar loopt de trainer tegenaan, hoe gaat de trainer om met lastige situaties?

Tijdens de terugkombijeenkomst zal van iedere deelnemer een korte beeldopname besproken worden met de mede-cursisten. Trainerscertificaten worden uitgereikt op basis van deelname aan de twee opleidingsdagdelen en van dit beeldfragment. Tijdens de terugkombijeenkomst kunnen verder ervaringen uitgewisseld worden met medetrainers.

De opleiding tot Stoere Schildpadden-trainer is bedoeld voor professionals die in het bezit zijn van een geldig Dappere Dino’s trainerscertificaat.

De investering om deel te nemen aan de kwalificatietraining voor

De investering om deel te nemen aan de kwalificatietraining voor Stoere Schildpadden bedraagt € 675,00 excl. BTW. Deze kosten zijn meestal aftrekbaar als studiekosten.

In deze investering is inbegrepen:

  • Startkwalificatiebijeenkomst en terugkombijeenkomst
  • Opleidingsmaterialen (incl. trainershandleiding)
  • Eenmalige telefonische coaching
  • Intervisie-bespreking tijdens de terugkombijeenkomst.

Daarnaast dient voor het uitvoeren van Stoere Schildpadden ook een Stoere Schildpadden materialenset te worden aangeschaft van € 55,00 excl. BTW (deze laatst is benodigd voor de uitvoering van groepen, niet noodzakelijk per trainer omdat deze gedeeld kan worden).

Wilt u zich aanmelden voor de startkwalificatietraining? Dat kan via www.tno.nl/stoereschildpadden

Neemt u bij vragen contact op met het secretariaat van de afdeling Child Health van TNO Jeugd: 

childhealthsecretary@tno.nl

0888 666 153

Disclaimer: Bij annulering van deelname minder dan een maand voor de startdatum, worden 50% van genoemde kosten in rekening gebracht. Bij annulering minder dan een week voor de startdatum wordt 100% van de verschuldigde kosten in rekening gebracht.

Locatie

TNO Leiden, Sylviusweg

Postadres 
Postbus 3005
2301 DA Leiden

Stuur ons een bericht
We helpen je graag

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

© 2020 - 2023 Dino’s, Schildpadden en ATLAS | Cookiebeleid