Jaarlijkse terugkomdag Dappere Dino’s en Stoere Schildpadden training; 19 maart 2020

Donderdag 19 maart 2020 is het zover: dan is de jaarlijkse terugkomdag van de Stoere Schildpadden en Dappere Dino’s training. Tijdens deze terugkomdag kunnen Stoere Schildpadden en Dappere Dino’s trainers hun startkwalificering omzetten in een certificaat of hun certificaat verlengen. Bovendien worden deelnemers op de hoogte gebracht van nieuws rondom de trainingen en is er een gastspreker met een inhoudelijke workshop.

Voor het omzetten of verlengen van een certificaat is het van belang dat u als trainer een filmopname meebrengt die is gemaakt tijdens een Stoere Schildpadden en/of Dappere Dino groep. Deze gebruiken we tijdens de groepsintervisie. Het is belangrijk dat de trainer zelf goed in beeld is en het een fragment is waarin er interactie is met de kinderen en de handpop. Bedenk als trainer vooraf welke vraag u heeft bij het fragment en breng die in tijdens de intervisie.

Concept programma:

9.00 uur Inloop en ontmoeten
9.30 uur Welkom, kennismaken
10.00 uur Informatie terugkomdag, nieuws
10.30 uur Pauze 
10.45 uur Workshop gastspreker

12.15 uur Lunch incl. uitwisseling ervaringen
13.00 uur Intervisie 1
14.30 uur Uitreiken certificaten 1
15.00 uur Intervisie 2
16.30 uur Uitreiken certificaten 2
Afsluiting

Let op: voor trainers die deelnemen aan groepsintervisie voor Stoere Schildpadden én Dappere Dino’s duurt de dag langer dan voor trainers die voor één intervisieronde komen.

De opleiding wordt gegeven bij TNO in Leiden, Schipholweg 77-89. Het omzetten van de startkwalificering is inbegrepen in de train de trainer, bij verlenging van het certificaat zijn de kosten €150,00 (excl. BTW).

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJeugd.nl) heeft aan de Dappere Dino’s kwalificering voor jeugdprofessionals 53,5 accreditatiepunten toegekend en aan de Stoere Schildpadden kwalificering 48 punten (SKJ203515: https://skjeugd.nl/…/kwalificering-stoere-schildpadden-en-…/).

Heeft u nog geen startkwalificatie, neem dan eerst deel aan de startkwalificering tot Dappere Dino’s trainer. Inschrijven: www.tno.nl/dapperedino (zie ook de andere evenementen op deze Facebook pagina).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven